Siirry sisältöön
Pesto Siikaa

Pesto Siikaa

Pesto Siikaa

Ainekset

Siika

  • 1,500 kg siikafileetä
  • 0,100 kg pestoa

Selleripyre

  • 0,600 kg juuriselleriä
  • 0,500 kg
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 0,060 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,020 kg sormisuolaa

Porkkanapyre

  • 0,600 kg porkkanaa
  • 0,500 kg
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 0,060 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,020 kg sormisuolaa

Mummonkurkut

  • 0,100 kg kurkkua lastuina
  • 0,015 kg sokeria
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,050 kg valkoviinietikkaa
  • 0,100 kg vettä
  • 0,003 kg hienonnettua tilliä

Suolakurkku

  • 0,200 kg suolakurkkua

Ohje

Siika

  1. Sivele pesto siian lihapulelle ja paista siika lopuksi, kun muut aineet valmiina, nahkapuoli pannulla rapeaksi.

Selleripyre

  1. Kuori ja kuutioi sellerit. Keitä sellerit maidossa kypsäksi. Nostele kypsät sellerit reikäkauhalla blenderiin tai yleiskoneeseen ja soseuta pehmennetyn voin kanssa tasiseksi soseeksi. Mausta suolalla. Paseeraa vielä pyre siivilän läpi. Laita frittipussiin ja annostele lautaselle.

Porkkanapyre

  1. Kuori ja kuutioi porkkanat. Keitä porkkanat maidossa kypsäksi. Nostele kypsät porkkanat reikäkauhalla blenderiin tai yleiskoneeseen ja soseuta pehmennetyn voin kanssa tasiseksi soseeksi. Mausta suolalla. Paseeraa vielä pyre siivilän läpi. Laita frittipussiin ja annostele lautaselle.

Mummonkurkut

  1. Leikkaa kurkku lastuiksi. kuumenna etikka, vesi, suola, sokeri ja tilli kattilassa. anna jäähtyä hetken ja kaada kurkkulastujen päälle. Anna maustua muutama yunti.

Suolakurkku

  1. Kuori ja kuutioi suolakurkku pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 390 kcal
Proteiini 35,8 g
Hiilihydraatti 11,7 g
Rasva 21,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 4,1 g
Suola 6 g
Kalsium 291,2 mg
D-vitamiini 24,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 2,9 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search