Pesto Siikaa

Pesto Siikaa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pesto Siikaa

Pesto Siikaa

Ainekset10 annosta

Siika

1.200 kg
siikafileetä
0.100 kg
pestoa

Selleripyre

0.450 kg
juuriselleriä
0.500 kg
0.060 kg
0.020 kg
sormisuolaa

Porkkanapyre

0.480 kg
porkkanaa
0.500 kg
0.060 kg
0.020 kg
sormisuolaa

Mummonkurkut

0.092 kg
kurkkua lastuina
0.015 kg
sokeria
0.010 kg
suolaa
0.050 kg
valkoviinietikkaa
0.100 kg
vettä
0.003 kg
hienonnettua tilliä

Suolakurkku

0.200 kg
suolakurkkua

Ohje

  1. Siika

  2. Sivele pesto siian lihapulelle ja paista siika lopuksi, kun muut aineet valmiina, nahkapuoli pannulla rapeaksi.
  3. Selleripyre

  4. Kuori ja kuutioi sellerit. Keitä sellerit maidossa kypsäksi. Nostele kypsät sellerit reikäkauhalla blenderiin tai yleiskoneeseen ja soseuta pehmennetyn voin kanssa tasiseksi soseeksi. Mausta suolalla. Paseeraa vielä pyre siivilän läpi. Laita frittipussiin ja annostele lautaselle.
  5. Porkkanapyre

  6. Kuori ja kuutioi porkkanat. Keitä porkkanat maidossa kypsäksi. Nostele kypsät porkkanat reikäkauhalla blenderiin tai yleiskoneeseen ja soseuta pehmennetyn voin kanssa tasiseksi soseeksi. Mausta suolalla. Paseeraa vielä pyre siivilän läpi. Laita frittipussiin ja annostele lautaselle.
  7. Mummonkurkut

  8. Leikkaa kurkku lastuiksi. kuumenna etikka, vesi, suola, sokeri ja tilli kattilassa. anna jäähtyä hetken ja kaada kurkkulastujen päälle. Anna maustua muutama yunti.
  9. Suolakurkku

  10. Kuori ja kuutioi suolakurkku pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.
kpl
g
4.0 kg
91 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
91 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.