Pestosei-uunipasta

Pestosei-uunipasta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Pestosei-uunipasta

Pestosei-uunipasta

Ainekset15 annosta

1.000 kg
0.400 kg
0.400 kg
vihreää pestoa
0.400 kg
0.040 kg
0.200 kg
aurinkokuivattua tomaattia
0.010 kg
suolaa
1.000 kg
pennepastaa
1.500 kg
0.485 kg
kirsikkatomaatteja

Päälle

0.020 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sekoita ruokakerma, kermaviili, pesto, sipulit, aurinkokuivatut tomaatit ja suola sekaisin.
  2. Laita pasta 1/1 GN vuokaan, kaada kermapestokastike päälle, lisää annoskalapalat ja puolitetut kirsikkatomaatit päälle ja paista 185 °C uunissa n. 25-30 min, tai kunnes pasta on kypsää.
  3. Sekoita kypsä uunipasta sekaisin ja mausta tuoreella basilikalla.
kpl
g
4.9 kg
168 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
168 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›