Siirry sisältöön
Pestosei-uunipasta
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Pestosei-uunipasta

Tämän helpompaa lounasruokaa on vaikea löytää. Kaikki GN-vuokaan, uuniin ja tarjolle.

Pestosei-uunipasta

Ainekset

Päälle

  • 0,020 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sekoita ruokakerma, kermaviili, pesto, sipulit, aurinkokuivatut tomaatit ja suola sekaisin.
  2. Laita pasta 1/1 GN vuokaan, kaada kermapestokastike päälle, lisää annoskalapalat ja puolitetut kirsikkatomaatit päälle ja paista 185 °C uunissa n. 25-30 min, tai kunnes pasta on kypsää.
  3. Sekoita kypsä uunipasta sekaisin ja mausta tuoreella basilikalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 609 kcal
Proteiini 29,4 g
Hiilihydraatti 54,3 g
Rasva 29,2 g
Tyydyttynyt rasva 9,4 g
Ravintokuitu 4,6 g
Suola 1,5 g
Kalsium 162,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 17 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search