Herkulliset tuulihatut tuunataan uudelle tasolle. Nämä herkkupalat sopivat täydellisesti ranskalaisen joulumenun makeaksi päätökseksi. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Teemu Aura.
Aimo yhteistyöresepti
Herkulliset tuulihatut tuunataan uudelle tasolle. Nämä herkkupalat sopivat täydellisesti ranskalaisen joulumenun makeaksi päätökseksi. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Teemu Aura.
Tuulihatut | |
---|---|
0.125 kg | |
0.125 kg | vettä |
0.100 kg | |
0.002 kg | suolaa |
0.012 kg | sokeria |
0.150 kg | vehnäjauhoja |
0.213 kg | kananmunaa (4 kpl) |
Sokerikeksi | |
0.100 kg | |
0.125 kg | sokeria |
0.125 kg | vehnäjauhoja |
Pistaasipraline | |
0.125 kg | sokeria |
0.030 kg | |
0.200 kg | pistaasipähkinöitä |
0.200 kg | oliiviöljyä |
0.002 kg | suolaa |
Hapankirsikkageeli | |
0.200 kg | hapankirsikkapyreetä |
0.012 kg | sokeria |
0.002 kg | agar agar -jauhetta |
0.002 kg | liivatetta |
Valkosuklaanamelaka | |
Vaihe 1 | |
0.200 kg | valkosuklaata |
0.120 kg | |
0.240 kg | |
0.006 kg | glukoosia |
0.002 kg | liivatetta |
Vaihe 2 | |
0.200 kg | namelakaa |
0.050 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.