Muotteihin leivotut pienet rusinakakut kuorrutetaan valkosuklaalla ja viimeistellään aprikoosikuutioilla. Noutopöytää varten rusinakakun voi leipoa myös GN-vuokaan ja leikata pieniksi annospaloiksi.
Aimo yhteistyöresepti
Muotteihin leivotut pienet rusinakakut kuorrutetaan valkosuklaalla ja viimeistellään aprikoosikuutioilla. Noutopöytää varten rusinakakun voi leipoa myös GN-vuokaan ja leikata pieniksi annospaloiksi.
0.050 kg | rusinoita |
0.050 kg | kuivattuja aprikooseja |
0.080 kg | vettä |
0.080 kg | |
0.028 kg | |
0.080 kg | |
0.040 kg | kananmunia |
0.016 kg | tummaa siirappia |
0.003 kg | vaniljasokeria |
0.004 kg | leivinjauhetta |
0.004 kg | ruokasoodaa |
0.104 kg | vehnäjauhoja |
0.002 kg | kanelia |
0.001 kg | neilikkaa |
0.001 kg | jauhettua inkivääriä |
Pinnalle | |
---|---|
0.030 kg | valkosuklaata |
0.030 kg | kuivattuja aprikooseja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.