Pienet rusinakakut

Pienet rusinakakut
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Pienet rusinakakut

Pienet rusinakakut

Muotteihin leivotut pienet rusinakakut kuorrutetaan valkosuklaalla ja viimeistellään aprikoosikuutioilla. Noutopöytää varten rusinakakun voi leipoa myös GN-vuokaan ja leikata pieniksi annospaloiksi.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.050 kg
rusinoita
0.050 kg
kuivattuja aprikooseja
0.080 kg
vettä
0.080 kg
0.028 kg
0.080 kg
0.040 kg
kananmunia
0.016 kg
tummaa siirappia
0.003 kg
vaniljasokeria
0.004 kg
leivinjauhetta
0.004 kg
ruokasoodaa
0.104 kg
vehnäjauhoja
0.002 kg
kanelia
0.001 kg
neilikkaa
0.001 kg
jauhettua inkivääriä

Pinnalle

0.030 kg
valkosuklaata
0.030 kg
kuivattuja aprikooseja

Ohje

  1. Keitä rusinat ja kuutioitu aprikoosi vedessä ja anna hautua n 15 min. Lisää voi ja soseuta. Anna jäähtyä.
  2. Lisää appelsiinikuorihillo, kermaviili, kananmunat ja siirappi. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi. Lisää lopuksi.
  3. Annostele pieniin 8 x 3 cm vuokiin. Paista 180°C:ssa n. 20 min. Poista kuumina vuoista.
  4. Pinnalle

  5. Sulata valkosuklaa ja valuta jäähtyneiden rusinakakkujen pinnalle. Kuutioi aprikoosit ja ripottele pinnalle.
kpl
g
0.6 kg
294 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
294 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.