Pienet Rusinakakut

Pienet Rusinakakut
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pienet Rusinakakut

Pienet Rusinakakut

Mehevä rusinoita sisältävä kahvikakku joka on leivottu pieneen annoskokoon. Mausteena löytyy perinteiset piparkakkumausteet ja Valion appelsiinikuorihillo. Tietysti paljon Valio voita ja kermaviiliä tuomassa mehevyyttä.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

0.500 kg
rusinoita
0.400 kg
vettä
0.400 kg
0.140 kg
0.400 kg
0.200 kg
kananmunia
0.080 kg
tummaa siirappia
0.016 kg
vaniljasokeria
0.018 kg
leivinjauhetta
0.018 kg
ruokasoodaa
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.012 kg
kanelia
0.002 kg
neilikkaa
0.004 kg
jauhettua inkivääriä
2.710 kg (50 kpl à 0.054 kg)
2.710 kg (50 kpl à 0.054 kg)

Ohje

  1. Keitä rusinat ja vedessä ja anna hautua n 15 min.
  2. Lisää voi ja soseuta . Anna jäähtyä.
  3. Lisää appelsiinikuorihillo, kermaviili, kananmunat ja siirappi. Sekoita tasaiseksi.
  4. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi. Lisää lopuksi.
  5. Annostele pieniin 8 x 3 vuokiin.
  6. Paista 180°C:ssa n. 20 min. Poista kuumina vuoista.
kpl
g
2.7 kg
290 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
290 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
290 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.