Pietarin leivos

Valio Food Solutions

Pietarin leivos

Ainekset72 kpl

Murotaikina

0.300 kg
0.240 kg
sokeria
0.070 kg
kananmunia
0.005 kg
leivinjauhetta
0.615 kg (72 kpl à 0.009 kg)

Täyte

2.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.150 kg
0.200 kg
0.750 kg
3.800 kg (72 kpl à 0.053 kg)

Pinnalle

0.200 kg
0.200 kg (72 kpl à 0.003 kg)
4.615 kg (72 kpl à 0.064 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina. Kauli murotaikina pellinkokoiseksi, 3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Laita murotaikinalevy pellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia
  2. Pursota jäähtyneelle levylle appelsiini-omenatäytteestä raidat 2 cm:n välein
  3. Valmista täyte sekoittamalla rahkan joukkoon täytteen muut aineet. Levitä täyte tasaiseksi kerrokseksi murotaikinalevyn päälle. Jätä reunaan noin 1 cm vapaata tilaa
  4. Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Täyte ei leviä uunissa, joten muropohjaan ei tarvitse tehdä reunoja
  5. Ruiskuta pintaan keltaiseksi värjättyä kuumahyytelöä. Leikkaa jäähtynyt pohja 5x6 cm:n leivoksiksi.
kpl
g
4.6 kg
227 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
227 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›