Pihlajanmarjamousse

Valio Food Solutions

Pihlajanmarjamousse

Ainekset12 annosta

0.360 kg
pihlajanmarjahyytelöä
0.050 kg
vettä
0.004 kg
liivatelehtiä
0.200 kg
0.500 kg
0.005 kg
vaniljasokeria

Lisäksi

0.100 kg
piparkakkua

Ohje

  1. Mittaa pihlajanmarjahyytelö ja vesi kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes hyytelö on täysin sulanut. Liota liivatelehtiä runsaassa, kylmässä vedessä n. 10 min. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumaan vesi-pihlajanmarja seokseen. Lisää seokseen tuorejuusto hyvin sekoittaen, käytä mielellään sähkövatkainta.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vaniljasokerilla ja kääntele se varovasti joukkoon. Kaada mousse tarjoiluvadeille ja nosta kylmään hyytymään vähintään pariksi tunniksi. Tarjoa moussen lisukkeena murennettuja piparkakkuja.
kpl
g
1.2 kg
225 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
225 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.