Piimä omena juustotarjoiluun

Valio Food Solutions

Piimä omena juustotarjoiluun

Tämä ohje on Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukosen käsialaa.

Vuoden Kokki
Tehnyt
Vuoden Kokki

Ainekset200 annosta

6.000 kg
omenaa
7.000 kg
2.000 kg
kondensoitua maitoa

Ohje

  1. Aseta omenat ja piimät vakuumipusseihin (1 pussi = 12 omenaa ja litra piimää). Vakumoi ja kypsennä 80 °C höyryssä 12 h.
  2. Kuori omenat ja leikkaa paloiksi.
  3. Keitä kondesoitua maitoa avaamattomissa purkeissaan 3 h. Jäähdytä.
  4. Poraa kondensoidusta maidosta tehdyn kinuskin joukkoon piimästä erottunut ”juusto” ja mausta omenat kinuskilla.
kpl
g
10.0 kg
51 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
51 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
51 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›