Piimälettuja, pekaania ja pekonia

Piimälettuja, pekaania ja pekonia

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
282 kcal / 100g
Suolaisen ja makean yhdistelmä parhaasta päästä. Piimälettua, vaahterasiirappia, paahdettua pähkinää ja rapeaa pekonia.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio Eila® rasvatonta piimää
0,600 kg vehnäjauhoja
0,400 kg Valio kokomunamassaa
0,020 kg leivinjauhetta
0,100 kg Valio Oivariini® juoksevaa
0,300 kg pekaanipähkinöitä
0,300 kg pekonia
0,400 kg vaahterasiirappia
  Valio Oivariini® juoksevaa paistamiseen
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita piimä, vehnäjauhot, kananmunamassa, leivinjauhe ja Oivariini rasva sekaisin. Anna turvota hetki.

  • Paista letut Oivariini rasvassa. Tarjoile paahdettujen pekaanipähkinöiden, rapeaksi paistetun pekonin ja vaahterasiirapin kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!