Piimämarinoidut lohivartaat

Piimämarinoidut lohivartaat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Piimämarinoidut lohivartaat

Piimämarinoidut lohivartaat

Ainekset100 annosta

20.000 kg

Marinadi

2.000 kg
0.004 kg
tuoretta minttua
0.002 kg
jauhettua maustepippuria
0.006 kg
suolaa

Ohje

  1. Sulata lohisuikaleet ja valuta sulamisnesteet pois. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada kalasuikaleiden joukkoon. Anna marinoitua muutama tunti. Tikuta suikaleet varrastikkuihin ja aseta leivinpaperilla vuoratulle GN pellille. Jos et tee vartaita, ota kalasuikaleet pois marinadista ja levitä voideltuihin GN vuokiin. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Parhaan paistopinnan saat paistamalla voissa pannulla.
kpl
g
20.0 kg
188 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
188 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
188 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.