Piimäpannari

Piimäpannari
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Piimäpannari

Piimäpannari

Piimällä saa raikasta makua perinteiseen pannariin.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.320 kg
Valio kokomunamassaa
0.040 kg
hienoa sokeria
0.005 kg
suolaa
0.005 kg
vaniljasokeria
0.420 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
rypsiöljyä

Ohje

  1. Sekoita Valio Eila® piimän joukkoon Valio kokomunamassa. Lisää loput raaka-aineet ja anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Kaada taikina 1/1 GN-pellille leivinpaperin päälle. Paista pannaria noin 25 minuuttia 175 asteessa kuivapaistolla. Tarjoile esimerkiksi Valio Vadelmahillon kanssa.
  2. Annostelu yhteen 1/1 GN- vuokaan : 1,83 kg taikinaa.

kpl
g
1.8 kg
188 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
188 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
188 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.