Piimärieska

Piimärieska
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Piimärieska

Piimärieska

Helppoa piimärieskaa on helppo valmistaa vaikka suuremmillekin asiakasmäärille. Taikina ei tarvitse taputella pellille vaan se levitetään esimerkiksi nuolijalla.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.195 kg
vettä
0.390 kg
0.080 kg
kaurahiutaleita
0.130 kg
Valio kokomunamassaa
0.007 kg
suolaa
0.310 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
0.006 kg
leivinjauhetta
0.020 kg
tummaa siirappia

Ohje

  1. Turvota kaurahiutaleet vedessä ja Valio Eila® piimässä vähintään tunnin ajan. Mittaa kuivat raaka-aineet samaan astiaan ja sekoita. Yhdistä kaikki raaka-aineet nopeasti vaivaamatta taikinaa. Levitä taikina 1/1 GN pellille ja pistele haarukalla. Paisto 200 asteessa kuivapaistolla noin 20 min.
  2. Annostelu yhteen 1/1 GN-peltiin: 1,1 kg taikinaa.
kpl
g
1.0 kg
180 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
180 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.