Piirakkaa kaikilla mausteilla

Piirakkaa kaikilla mausteilla

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
199 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kaulitse piirakkapohjaa hieman ohuemmaksi, niin, että saat kahteen ø 24 cm vuokaan niistä vuorattua pohjan, joka nousee 1 cm reunoille.

  • Sekoita jogurttiin muut aineet tasaiseksi. Kaada pohjien päälle.

  • Paista 180 ° C peitettynä n. 30 min. tai kunnes täyte on hyytynyt.

Päälle:
  • Voit laittaa piirakan päälle kinkkua, juustoa,, kalaa, kasviksia tai marjoja

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
piirakkaa
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!