Pikantti jauhelihakastike

Pikantti jauhelihakastike
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pikantti jauhelihakastike

Pikantti jauhelihakastike

Ainekset15 annosta

0.025 kg
1.000 kg
vähärasvaista naudan jauhelihaa
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.012 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.080 kg
tomaattipyreetä
0.006 kg
suolaa
1.000 kg
lihalientä
0.040 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
0.025 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja sipulit kevyesti. Lisää suola ja tomaattipyre
  2. Sekoita suurukseksi vehnäjauhot lihaliemeen. Kaada suurus ja anna kiehua kypsäksi
  3. Lisää lopuksi juusto ja persilja, kuumenna
  4. Tarjoa lisänä Valion perunasoseaineksista tehtyä muusia.
kpl
g
2.4 kg
93 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
93 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.