Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Pikantti mustaherukkahilloke
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Pikantti mustaherukkahilloke
Pikantti mustaherukkahilloke
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.400 kg
Valio mustaherukoita
0.100 kg
FS sipulikuutioita
0.170 kg
sokeria
0.400 kg
vettä
0.030 kg
punaviinietikkaa
0.004 kg
suolaa
0.003 kg
sambal oelekia
Ohje
Mittaa kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna sekoitellen ja keitä miedolla lämmöllä n. 20 min. Soseuta ja jäähdytä kylmässä. Tarjoa kylmänä lisukkeena juustojen tai kaalilaatikon kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.8 kg
Gluteeniton
Laktoositon
93
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio mustaherukka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
93 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
93 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›