Pikkujoulun pikkulohipullat

Pikkujoulun pikkulohipullat

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
159 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,025 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,300 kg Food Service sipulikuutioita
0,400 kg Valio perunasoseainesta sulatettuna
1,000 kg Valio kirjolohimassaa sulatettuna
0,300 kg Food Service paprikakuutioita sulatettuna
0,089 kg kananmunia
0,200 kg Valio smetanaa laktoositon
0,018 kg suolaa
0,010 kg fenkolinsiemeniä paahdettuna
0,002 kg valkopippuria myllystä
0,050 kg hienonnettua ruohosipulia
0,100 kg tuoretta minttua hienonnettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuullota sipulit Oivariini rasvassa.

  • Sekoita kaikki ainekset keskenään massaksi.

  • Muotoile murekeseoksesta kostutetuin käsin pieniä pullia leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 -astiaan.

  • Paista yhdistelmäuunissa 175 asteessa n. 20 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!