Pinaatti-juustohyrrä

Valio Food Solutions

Pinaatti-juustohyrrä

Ainekset64 kpl

Taikina

0.500 kg
vettä
0.500 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.100 kg
0.200 kg
ruishiutaleita
0.200 kg
ruisjauhoja
1.000 kg
vehnäjauhoja
2.660 kg (64 kpl à 0.042 kg)

Täyte

0.450 kg
0.150 kg
0.300 kg
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.903 kg (64 kpl à 0.014 kg)

Pinnalle

0.385 kg
0.385 kg (64 kpl à 0.006 kg)
3.948 kg (64 kpl à 0.062 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 min.
  2. Valmista pinaatti -juustotäyte. Sekoita salaattijuusto ja sipulikuutiot karkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon sulatettu ja valutettu pinaatti. (600 g pinaattia saat 300 g valutettua pinaattia).
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa rullasta 55 g:n paloja. Kasta palat juustoraasteeseen. Laita palat pellille häntä alas.
  5. Nostata palat. Paista nousseet hyrrät 210 °C:ssa n. 10 min. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
3.9 kg
212 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
212 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.