Pinaatti-tuorepastalasagne

Pinaatti-tuorepastalasagne
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pinaatti-tuorepastalasagne

Pinaatti-tuorepastalasagne

Ainekset12 annosta

0.680 kg
tuorepasta lasagnelevyjä

Pinaattikastike

0.500 kg
pakastepinaattia
0.100 kg
vettä
0.050 kg
pestokastiketta
1.000 kg
0.012 kg
suolaa

Tomaattikastike

0.050 kg
0.045 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.006 kg
chilijauhetta
1.500 kg
tomaattimurskaa
0.003 kg
mustapippuria
0.041 kg
hunajaa
0.006 kg
suolaa

Pinnalle

0.400 kg

Ohje

  1. Ota lasagnelevyt huoneenlämpöön sulamaan. Sulata pinaatti ja lisää pesto kattilassa pienessä vesimäärässä. Lisää raejuusto joukkoon. Mausta suolalla. Valmista tomaattikastike. Kuullota sipuleita ja chilijauhetta rasvassa ja lisää tomaattimurska. Kiehauta ja mausta. Lado GN 1/1 -65 vuokaan ensin tomaattikastiketta ja juustoraastetta ja aseta päälle lasagnelevy. Seuraavaan kerrokseen pinaattikastiketta. Toista kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee tomaatti- ja pinaattikastiketta sekä juustoraastetta. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa n. 25 min. Tarjoa raikkaan vihersalaatin kanssa. VINKKI Lasagneen sopii myös AURA muru ja marinoidut latva-artisokat.
kpl
g
4.0 kg
113 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
113 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.