Pinaattiletut munakkaalla

Pinaattiletut munakkaalla
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pinaattiletut munakkaalla

Pinaattiletut munakkaalla

Ainekset20 annosta

1.200 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
1.500 kg
Valio kokomunamassaa
0.005 kg
suolaa
0.500 kg
0.000 kg
minisalaattisekoitusta

Ohje

  1. Sulata pinaattiohukaiset.
  2. Freesaa sipulit ja jäähdytä.
  3. Yhdistä sipulit kokomunamassa ja kerma. Mausta.
  4. Lisää massa kelmulla vuorattuun 2/4 gn-vuokaan.
  5. Kypsennä uunissa 90° C munakas n. 1 h tai kunnes munakas on kiinteää.
  6. Jäähdytä ja leikkaa viipaleiksi.
  7. Täytä letut munakkaalla ja kuumenna.
  8. Lisää juuri ennen tarjoilua salaatti.
kpl
g
3.4 kg
274 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
274 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.