Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Pinaattiletut munakkaalla
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Pinaattiletut munakkaalla
Pinaattiletut munakkaalla
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
1.200 kg
Valio pinaattiohukaisia
0.200 kg
FS sipulikuutioita
1.500 kg
Valio kokomunamassaa
0.005 kg
suolaa
0.500 kg
Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
0.000 kg
minisalaattisekoitusta
Ohje
Sulata pinaattiohukaiset.
Freesaa sipulit ja jäähdytä.
Yhdistä sipulit kokomunamassa ja kerma. Mausta.
Lisää massa kelmulla vuorattuun 2/4 gn-vuokaan.
Kypsennä uunissa 90° C munakas n. 1 h tai kunnes munakas on kiinteää.
Jäähdytä ja leikkaa viipaleiksi.
Täytä letut munakkaalla ja kuumenna.
Lisää juuri ennen tarjoilua salaatti.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.4 kg
Laktoositon
272
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio iso pinaattiohukainen 60 g x 100 / 6 kg laktoositon
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio suurtalous kuohukerma 1,75 l laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
272 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
272 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›