Pinaattiletut munakkaalla

Valio Food Solutions

Pinaattiletut munakkaalla

Ainekset20 annosta

1.200 kg
0.200 kg
1.500 kg
Valio kokomunamassaa
0.005 kg
suolaa
0.500 kg
0.000 kg
minisalaattisekoitusta

Ohje

  1. Sulata pinaattiohukaiset.
  2. Freesaa sipulit ja jäähdytä.
  3. Yhdistä sipulit kokomunamassa ja kerma. Mausta.
  4. Lisää massa kelmulla vuorattuun 2/4 gn-vuokaan.
  5. Kypsennä uunissa 90° C munakas n. 1 h tai kunnes munakas on kiinteää.
  6. Jäähdytä ja leikkaa viipaleiksi.
  7. Täytä letut munakkaalla ja kuumenna.
  8. Lisää juuri ennen tarjoilua salaatti.
kpl
g
3.4 kg
272 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
272 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›