Pinaattiletut

Pinaattiletut

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
183 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa vihanneskuutio ja valkosipuli voissa. Jäähdytä.

  • Sekoita joukkoon muut aineet

  • Jaa täyte ohukaisille ja kääri rullalle.

  • Laita rullat GN 1/1-40 vuokaan ja kuumenna uunissa 200 asteessa n. 10 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!