Pinaattiohukaisia ja Välimeren munakasta

Pinaattiohukaisia ja Välimeren munakasta

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
161 kcal / 100g
Vaihtoehtona muusille ja puolukkahillolle voit tarjota pinaattiohukaisten lisukkeina maukasta munakasta ja mangokastiketta. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pinaattiohukaisia ja Välimeren munakasta
1,200 kg Valio pinaattiohukaisia
1,500 kg keitettyä perunaa kuutioituna
0,500 kg Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
1,000 kg Food Service papumixiä
1,500 kg Valio kokomunamassaa
0,010 kg paprikajauhetta
0,003 kg oreganoa
0,200 kg Valio Emmental punaleima raastetta
0,085 kg rucolaa
Mangokastike
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,005 kg punaista chiliä
0,700 kg Valio mangokuutioita
  Valio Oivariini® juoksevaa
0,100 kg sokeria
0,150 kg valkoviinietikkaa
0,400 kg vettä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Välimeren munakas
  • Sekoita peruna, salaattijuusto, pavut ja kuivamausteet sekaisin voidellussa 1/1 GN-vuoassa. Kaada päälle kokomunamassa ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 175 °C uunissa n. 30 min.

Mangokastike
  • Freesaa sipuli, chili ja mango Oivariini rasvassa. Lisää sokeri, valkoviinietikka ja vesi. Kiehauta. Soseuta.

  • Lämmitä pinaattiohukaiset ja tarjoile välimeren munakkaan, rucolan ja mangokastikkeen kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!