Pinaattiohukaisia ja Välimeren munakasta

Valio Food Solutions

Pinaattiohukaisia ja Välimeren munakasta

Vaihtoehtona muusille ja puolukkahillolle voit tarjota pinaattiohukaisten lisukkeina maukasta munakasta ja mangokastiketta. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Pinaattiohukaisia ja Välimeren munakasta

1.200 kg
1.500 kg
keitettyä perunaa kuutioituna
0.500 kg
1.000 kg
1.500 kg
Valio kokomunamassaa
0.010 kg
paprikajauhetta
0.003 kg
oreganoa
0.200 kg
0.085 kg
rucolaa

Mangokastike

0.200 kg
0.005 kg
punaista chiliä
0.700 kg
0.000 kg
0.100 kg
sokeria
0.150 kg
valkoviinietikkaa
0.400 kg
vettä

Ohje

  1. Välimeren munakas

  2. Sekoita peruna, salaattijuusto, pavut ja kuivamausteet sekaisin voidellussa 1/1 GN-vuoassa. Kaada päälle kokomunamassa ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 175 °C uunissa n. 30 min.
  3. Mangokastike

  4. Freesaa sipuli, chili ja mango Oivariini rasvassa. Lisää sokeri, valkoviinietikka ja vesi. Kiehauta. Soseuta.
  5. Lämmitä pinaattiohukaiset ja tarjoile välimeren munakkaan, rucolan ja mangokastikkeen kera.
kpl
g
7.0 kg
161 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
161 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
77 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
77 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.