Pinaattipiirakka

Valio Food Solutions

Pinaattipiirakka

Ainekset8 kpl

Perustaikina

0.700 kg
vettä
0.015 kg
suolaa
1.000 kg
vehnäjauhoja
1.715 kg (8 kpl á 0.214 kg)

Kaulintaan

1.000 kg
1.000 kg (8 kpl á 0.125 kg)

Täyte

0.600 kg
0.150 kg
0.600 kg
keitettyä riisiä
0.300 kg
0.250 kg
pekonia
0.004 kg
suolaa
0.015 kg
aromisuolaa
1.919 kg (8 kpl á 0.240 kg)

Täyte

0.560 kg
kananmunia kypsänä
0.560 kg (8 kpl á 0.070 kg)
5.194 kg (8 kpl á 0.649 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota pohjasta 16 kpl halkaisijaltaan 20 cm:n pohjia.
  3. Valmista täyte. Sulata pinaatti ja kaada irtoava neste pois. Paloittele pekoni pieniksi paloiksi ja freesaa kevyesti. Sekoita kaikki täytteen aineet yhteen. Laita täytteestä puolet voitaikinapohjien ( 8 kpl ) päälle. Jätä reunaan 3 cm tyhjää tilaa. Lado täytteen päälle kananmunaviipaleet. Laita loppu täytteestä keoksi kananmunaviipaleiden päälle. Voitele pohjan reunat kananmunalla. Laita pohjat täytteen päälle ja paina reunat hyvin kiinni. Leikkaa pintaan veitsellä kuviot ja voitele hyvin kananmunalla
  4. Paista piirakat 220 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
kpl
g
5.2 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.