Piparinekut

Piparinekut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Piparinekut

Ainekset1 annos

1.500 kg
1.800 kg
sokeria
1.000 kg
kananmunia
2.000 kg
siirappia
0.100 kg
kanelia
0.050 kg
inkivääriä
0.020 kg
neilikkaa
0.100 kg
ruokasoodaa
4.500 kg
vehnäjauhoja
11.070 kg (1 kpl à 11.070 kg)
11.070 kg (1 kpl à 11.070 kg)

Ohje

  1. Kiehauta siirappi ja mausteet. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Vaahdota voi ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon siirappi. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda. Anna taikinan vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Kauli taikinan noin 5 mm:n vahvuiseksi matoksi ja ota siitä haluamasi mallisia pipareita. Paina tikku pipariin siten, että tikku tulee taikinan sisään. Käytä hieman paikkaustaikinaa apuna. Paista piparit 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
  4. Koristele piparit.
kpl
g
11.1 kg
388 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
388 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
61 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
388 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
61 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.