Piparipilvi

Valio Food Solutions

Piparipilvi

Ainekset20 annosta

Pohja

0.200 kg
siirappipipareita
0.075 kg

Täyte

0.020 kg
liivatelehtiä
0.015 kg
vettä
1.000 kg
omenasosetta
0.130 kg
sokeria
0.200 kg
0.012 kg
vaniljasokeria
0.003 kg
kanelia
0.250 kg

Koristeluun

0.150 kg
0.008 kg
vaniljasokeria
0.000 kg
kanelia
0.000 kg
siirappipipareita

Ohje

  1. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (Ø 26 cm) pala. Voitele reunat ja ripottele tomusokeria.
  2. Hienonna piparit ja sekoita sulatettuun voihin. Levitä seos vuoan pohjalle.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Purista vesi pois ja sulata kiehuvan kuumaan veteen. Yhdistä täytteen ainekset, lisää kerma vaahdotettuna. Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä yön yli.
  4. Irrota kakku vuoasta. Koristele kanelilla ja siirappipiparimuruilla sekä vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla.
kpl
g
2.0 kg
214 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
214 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›