Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Piparipullat
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Piparipullat
Piparipullat
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 kpl
1.300 kg
Valio pikkupullia laktoositon
Lisäksi
0.089 kg
kananmunia
0.080 kg
piparkakkua rouhittuna
Ohje
Sulata ja kohota pikkupullat pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele pullat munalla ja kasta voitelupinta piparimuruun. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 12 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.4 kg
Vähälaktoosinen
299
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio pikkupulla 65 g x 75 / 4,88 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
299 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
299 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›