Piparjuuri-kermakastike

Piparjuuri-kermakastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Piparjuuri-kermakastike

Piparjuuri-kermakastike

Ainekset10 annosta

0.300 kg
kuivaa valkoviiniä
0.200 kg
0.051 kg
salottisipulia
0.003 kg
kokonaisia valkopippureita
0.002 kg
tuoretta timjamia
0.500 kg
0.024 kg
piparjuuriraastetta
0.003 kg
suolaa

Ohje

  1. Keitä hienonnettuja sipuleita valkopippurilla ja tuoreella timjamilla maustetussa valkoviini-mehuseoksessa, kunnes viini on haihtunut puoleen.
  2. Siivilöi liemi ja lisää kerma. Jatka keittämistä hetki ja mausta suolalla ja piparjuuriraasteella. Tarjoa Valio kalaleikkeen kanssa.
kpl
g
0.6 kg
106 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
106 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.