Piparjuuri-koskenlaskijakastike

Piparjuuri-koskenlaskijakastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Piparjuuri-koskenlaskijakastike

Piparjuuri-koskenlaskijakastike

Ainekset10 annosta

0.051 kg
pakastesipulikuutioita
0.010 kg
0.020 kg
piparjuuritahnaa
0.400 kg
0.400 kg
0.005 kg
suolaa
0.007 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.010 kg
vaaleaa siirappia

Ohje

  1. Kuullota sipuli Oivariini rasvassa
  2. Lisää piparjuuritahna, koskenlaskija, sekä creme fraiche. Anna kiehua pari minuuttia.
  3. Lisää lopuksi ruohosipuli ja siirappi.
kpl
g
0.9 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.