Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Piparjuuri-koskenlaskijakastike
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Piparjuuri-koskenlaskijakastike
Piparjuuri-koskenlaskijakastike
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.060 kg
FS sipulikuutioita
0.010 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0.020 kg
piparjuuritahnaa
0.400 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
0.400 kg
Valio crème fraîchea laktoositon
0.005 kg
suolaa
0.007 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.010 kg
vaaleaa siirappia
Ohje
Kuullota sipuli Oivariini rasvassa
Lisää piparjuuritahna, koskenlaskija, sekä creme fraiche. Anna kiehua pari minuuttia.
Lisää lopuksi ruohosipuli ja siirappi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.9 kg
Gluteeniton
Laktoositon
243
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
Valio crème fraîche 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
243 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
243 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›