Siirry sisältöön
Piparjuurisilakat

Piparjuurisilakat

Piparjuurisilakat

Ainekset

  • 1,500 kg silakkafileitä, pakaste
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,001 kg jauhettua valkopippuria
  • 0,025 kg hienonnettua tilliä
  • 0,750 kg
    Valio Ruoka 15% laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,030 kg piparjuuritahnaa tai wasabitahnaa

Ohje

  1. Sulata ja valuta silakkafileet. Leikkaa selkäevät halutessasi pois. Puolita isot silakat keskeltä. Levitä voipaperille nahkapuoli alaspäin ja ripottele mausteet pinnalle. Rullaa ja lado GN 1/2-65 -astiaan.
  2. Mausta ruoka 13% piparjuuri- tai wasabitahnalla ja kaada astiaan. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa lämpimänä perunasoseen kanssa.

Vinkki

Piparjuurisilakat sopivat tarjottavaksi myös kylmänä alkuruokana. KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 213 kcal
Proteiini 15,9 g
Hiilihydraatti 2,9 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,6 g
Kalsium 104,6 mg
D-vitamiini 16,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal
Proteiini 13,5 g
Hiilihydraatti 2,4 g
Rasva 13,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search