Piparjuurisilakat

Piparjuurisilakat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Piparjuurisilakat

Piparjuurisilakat

Ainekset16 annosta

1.200 kg
silakkafileitä, pakaste
0.006 kg
suolaa
0.001 kg
jauhettua valkopippuria
0.025 kg
hienonnettua tilliä
0.750 kg
0.030 kg
piparjuuritahnaa tai wasabitahnaa

Ohje

  1. Sulata ja valuta silakkafileet. Leikkaa selkäevät halutessasi pois. Puolita isot silakat keskeltä. Levitä voipaperille nahkapuoli alaspäin ja ripottele mausteet pinnalle. Rullaa ja lado GN 1/2-65 -astiaan.
  2. Mausta ruoka 13% piparjuuri- tai wasabitahnalla ja kaada astiaan. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa lämpimänä perunasoseen kanssa.
Vinkki

Vinkki

Piparjuurisilakat sopivat tarjottavaksi myös kylmänä alkuruokana.
kpl
g
1.9 kg
149 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
149 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.