Pippuri sandwich

Pippuri sandwich
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pippuri sandwich

Pippuri sandwich

Ainekset10 annosta

2.000 kg
naudan ulkofileetä
0.015 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.010 kg
mustapippuria myllystä
0.005 kg
korianterin siemeniä hienonnettuna
0.010 kg
paprikajauhetta
0.010 kg
fenkolinsiemeniä
0.010 kg
hienonnettua kuminaa
0.050 kg
fariinisokeria

Paistamiseen

0.000 kg

Täytetty maalaisleipä

1.000 kg
maalaisleipää viipaleina

Leivän päälle

1.000 kg
0.170 kg
punasipulia viipaleina
0.194 kg
tomaattia viipaleina
0.100 kg
suolakurkkua viipaleina
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön n. tuntia ennen sen valmistusta.
  2. Hiero kaikki mausteet lihan pintaan ja paista rasvassa kuumalla pannulla se joka puolelta niin, että lihassyyt menevät kiinni.
  3. Kypsennä uunissa 150 asteessa vähintään 4 tuntia, kunnes lihasta on tullut mureaa.
  4. Anna vetäytyä ja leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
  5. Laita maalaisleipäviipaleen päälle reilusti pastraami lihaa, sipuli, tomaatti, suolakurkku, sekä viimeistele kastikkeella ja pippurilla.
kpl
g
4.0 kg
144 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
144 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.