Pippuripaistettu poron ulkofilee ja perunatorni

Valio Food Solutions

Pippuripaistettu poron ulkofilee ja perunatorni

Ainekset5 annosta

0.500 kg
poron ulkofileetä
0.000 kg
mustapippuria
0.000 kg
suolaa
0.800 kg
puikulaperunaa
0.050 kg
0.127 kg
punasipuli
0.000 kg
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa ulkofilee neljään ns. tournedokseen. Käännä pihvit murskatussa mustapippurissa, suolaa ja ruskista voissa. Paista valmiiksi uunissa, kunnes sisälämpötila on 58 astetta.
  2. Keitä kuoritut perunat pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Muserra sen jälkeen voi sekaan. Lisää hienonnettu punasipuli ja persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
kpl
g
1.5 kg
111 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
111 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.