Pitaleipä flatbread

Pitaleipä flatbread
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pitaleipä flatbread

Pitaleipä flatbread

Vitriinin silmäteränä toimii näyttävä flatbread. Täyttävä välipala keski- ja iltapäivän vitriinitarjontaan.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
2.000 kg
pitaleipiä
0.500 kg
punasipulihilloketta
1.600 kg
falafelia
0.582 kg
kirsikkatomaatteja , tuoreina tai semikuivattuna
0.100 kg
ituja

Ohje

  1. Aja salaattijuusto kutterissa tahnaksi. HUOM! Mitä pidempään ajat, sitä löysempää tahnasta tulee.
  2. Sulata pitaleivät ja punasipulihilloke. Kuumenna ja jäähdytä falafelit. Täytä sämpylät juustotahnalla, salaatilla, hillokkeella ja falafeleilla.
kpl
g
5.8 kg
158 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
158 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.