Pitkään haudutettua häränrintaa

Pitkään haudutettua häränrintaa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pitkään haudutettua häränrintaa

Pitkään haudutettua häränrintaa

Ainekset6 annosta

1.000 kg
naudan rintaa
0.030 kg
merisuolaa
0.010 kg
kokonaisia mustapippureita
0.010 kg
kokonaisia maustepippureita
0.010 kg
laakerinlehti
0.000 kg
vettä

Ohje

  1. Hiero suola lihan pintaan, laita liha pakkiin ja paahda kuumassa uunissa200 asteessa, kunnes pinta saanut väriä. Lisää vesi kunnes liha peittyy. Lisää pippurit ja laakerinlehdet. Laita uuniin ja kypsennä matalalla lämmöllä, noin 100 asteessa 8h. Jäähdytä liha painon alla ja viipaloi liha ohueksi viipaleeksi. tarjoa piparjuurikastikkeen kera
kpl
g
0.9 kg
150 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
150 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.