Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Pizza Bianca
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Pizza Bianca
Pizza Bianca
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
1 annosta
0.340 kg
Valio GN -pizzapohja
0.400 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
0.400 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
Tarjoiluun
0.000 kg
rucolaa
Ohje
Levitä sulaneen pizzapohjan päälle sulatejuusto ja juustoraaste.
Paista kiertoilmauunissa 220 asteessa n. 10 min.
Lisää valmiin pizzan päälle runsaasti rucolaa juuri ennen tarjoilua.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.1 kg
Laktoositon
273
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pizzapohja 340 g x 15 / 5,1 kg
Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg raaste
Ravintosisältö annoksessa
Energia
273 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
273 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›