Pizza Mifuji

Pizza Mifuji

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
179 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,360 kg Valio pizzapohjaa
Täyte
0,200 kg ananaspaloja
0,330 kg Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti
0,150 kg Valio crème fraîchea
0,025 kg tomaattipyreetä
0,040 kg Food Service valkosipulikuutiota sulatettuna
0,010 kg sriracha-kastiketta
0,100 kg Food Service sipulikuutioita sulatettuna
0,080 kg Valio AURA® juustoa
0,160 kg Valio Fontal pizzajuustoraastetta
Pinnalle
0,010 kg tuoretta basilikaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valuta ananakset.

  • Lisää Mifu maustekastikkeineen kuumalle pannulle ja ruskista harvakseltaan sekoittaen 4 - 5 min.

  • Levitä tomaattipyreellä, valkosipulilla ja sriracha-kastikkeella maustettu crème fraîche pizzapohjille. Levitä päälle Mifu, ananakset ja sipuli. Murenna päälle AURA. Ripotttele päällimmäiseksi juustoraaste.

  • Paista pizza 250 asteessa 6 -7 min.

  • Viimeistele tuoreella basilikalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
pizzaa
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!