Pizzakierre

Pizzakierre
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pizzakierre

Ainekset82 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.030 kg
0.350 kg
Province Blendiä
1.700 kg
vehnäjauhoja
3.535 kg (82 kpl à 0.043 kg)

Kaulintaan

0.600 kg
0.600 kg (82 kpl à 0.007 kg)

Täyte

0.320 kg
tomaattikastiketta
0.350 kg
0.006 kg
oreganoa
0.676 kg (82 kpl à 0.008 kg)
4.811 kg (82 kpl à 0.059 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi 40 cm:n levyiseksi matoksi. Levitä maton toiselle puoliskolle tomaattikastiketta. Ripottele tomaattikastikkeen pinnalle juustoraastetta ja oreganoa.
  3. Taita täyttämätön osa täytteen päälle ja painele hyvin kiinni. Leikkaa matto 2 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Kierrä nauhat kierteelle.
  4. Nostata kierteet. Voitele kierteet kananmunalla ja paista 220 asteisessa uunissa n. 12 min.
kpl
g
4.8 kg
296 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
296 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
296 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.