Pizzapohja

Pizzapohja
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Pizzapohja

Ainekset1 annos

1.000 kg
vettä
0.040 kg
0.035 kg
suolaa
0.050 kg
hiivaa
0.150 kg
1.600 kg
vehnäjauhoja
2.875 kg (1 kpl à 2.875 kg)
2.875 kg (1 kpl à 2.875 kg)

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Valmista taikinasta haluamasi kokoisia pizzoja.
kpl
g
1.0 kg
248 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
248 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›