Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Pizzojen valio
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Pizzojen valio
Pizzojen valio
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
0.830 kg
Valio GN -pannupizzapohja tomaattikastikkeella
0.400 kg
Valio Emmental punaleima raastetta
0.200 kg
FS sipulikuutioita
0.200 kg
FS purjoviipaleita
0.020 kg
FS valkosipulikuutiota
0.200 kg
FS parsakaalia
0.200 kg
Valio paahdettua broilerinrintafileetä
kuutioituna
0.150 kg
Valio smetanaa laktoositon
Ohje
Levitä sulaneen pannupizzapohjan päälle juustoraaste.
Freesaa sipulit ja lisää ne muiden täytteiden kanssa pizzan päälle.
Viimeistele pizza "smetanatäplillä".
Paista kiertoilmauunissa 220 asteessa n. 10 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.9 kg
Laktoositon
194
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pannupizzapohja tom.kastike 830 g x 7 / 5,81 kg
Valio Emmental punaleima e2,5 kg raaste
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS purjoviipale 2,5 kg 2 / 5 kg
FS valkosipulikuutio 0,25 kg x 10 / 2,5 kg
Valio paahdettu broilerinrintafilee 4 kg (n. 120 g)
Valio smetana 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
194 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
194 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy