Pizzojen valio

Pizzojen valio
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pizzojen valio

Pizzojen valio

Ainekset12 annosta

0.830 kg
GN -pannupizzapohja tomaattikastikkeella
0.400 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.170 kg
pakaste purjoviipaleita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.150 kg
pakaste parsakaalia
0.200 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste kuutioituna
0.150 kg

Ohje

  1. Levitä sulaneen pannupizzapohjan päälle juustoraaste.
  2. Freesaa sipulit ja lisää ne muiden täytteiden kanssa pizzan päälle.
  3. Viimeistele pizza "smetanatäplillä".
  4. Paista kiertoilmauunissa 220 asteessa n. 10 min.
kpl
g
1.9 kg
220 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
220 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.