Pohjaton juustokakku palsternakkakinuskilla ja mallascrumblella

Pohjaton juustokakku palsternakkakinuskilla ja mallascrumblella
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Pohjaton juustokakku palsternakkakinuskilla ja mallascrumblella

Pohjaton juustokakku palsternakkakinuskilla ja mallascrumblella

Pohjaton puolukkajuustokakku palsternakkakinuskilla on ansainnut paikkansa niin lounaalla kuin edustuksessakin. Puolukan hapokkuus ja palsternakan makeus loihtivat yhdessä täydellisen kokonaisuuden kruunaamaan aterian.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset30 annosta

Puolukkajuustokakku

0.450 kg
sokeria
0.065 kg
perunajauhoja
0.005 kg
vaniljasokeria
0.500 kg
1.250 kg
0.510 kg
kananmunia
0.350 kg

Palsternakkakinuski

0.277 kg
palsternakkaa
0.300 kg
fariinisokeria
0.400 kg
0.300 kg
0.002 kg
suolaa
0.140 kg

Kaura-mallascrumble

0.150 kg
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
kauraleseitä
0.050 kg
mämmi-leipämaltaita

Ohje

  1. Puolukkajuustokakku

  2. Yhdistä sokeri, vanilja sokeri ja perunajauho. Sekoita joukkoon kuohukerma ja tuorejuusto.
  3. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää muiden ainesten joukkoon. Voitele 1/1 65 GN -vuoka ja vuoraa leivinpaperilla. Voit myös tarjota juustokakun suoraan paistonkestävästä uuni vuoasta, jolloin leivinpaperia ei tarvita.
  4. Kaada juustokakku massa 1/1 65 GN -vuokaan (n. 2,800 kg / GN). Ripottele massaan puolukat 350 g / GN vuoka. Painele puolukoita hieman, jotta ne eivät jää kaikki kakun pinnalle.
  5. Paisto 175 asteisessa uunissa 30 min. Laske lämpö 150 asteeseen ja paista toiset 30 min. Mikäli pinta alkaa tummua liikaa paiston aikana peitä kakku pellillä. Anna kakun vetäytyä uunissa ovi auki vielä 30 minuuttia.
  6. Palsternakkakinuski

  7. Pese palsternakat. Ei tarvitse kuoria. Pilko ne pieneksi kuutioksi. Laita fariinisokeri ja palsternakkakuutiot kattilaan. Kuumenna sokeri palsternakka seos ja anna palsternakkojen karamellisoitua hetki sokerissa. Lisää maito ja kuohukerma, keitä noin 15 min. Kun palsternakka on pehmennyt ja kinuski kiehunut kasaan kaada koko seos tehosekoittimeen ja soseuta kuuma seos tasaiseksi. Lisää voi joukkoon tehosekoittimen ollessa päällä. Mausta suolalla.
  8. Kaura-mallascrumble

  9. Sulata voi. Sekoita ainekset yhteen. Paista 180 asteessa n. 6 minuuttia.
kpl
g
4.5 kg
277 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
277 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
277 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.