Porkkana-inkiväärikeitto

Porkkana-inkiväärikeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
52 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio porkkanakuutioita
0,010 kg Valio Oivariini® juoksevaa
0,002 kg currya
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,006 kg tuoretta inkivääriä
0,020 kg kasvisliemijauhetta
1,000 kg vettä
0,002 kg mustapippurirouhetta
0,002 kg timjamia
0,002 kg oreganoa
0,300 kg Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
Koristelu
  paahdettuja kurpitsansiemeniä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Valmistus
  • Kuullota sipulit oivariinin, curryn ja inkiväärin kanssa pehmeäksi. Lisää porkkanat, vesi ja kasvisliemijauhe.

  • Hauduta porkkanat pehmeiksi. Soseuta ja lisää Viola valkosipuli tuorejuusto. Mausta keitto mustpippurirouheella ja yrteillä. Koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!