Porkkana-inkiväärikeitto

Porkkana-inkiväärikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Porkkana-inkiväärikeitto

Porkkana-inkiväärikeitto

Ainekset10 annosta

0.800 kg
porkkanakuutioita
0.010 kg
0.002 kg
currya
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.006 kg
tuoretta inkivääriä
0.020 kg
kasvisliemijauhetta
1.000 kg
vettä
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
timjamia
0.002 kg
oreganoa
0.300 kg

Koristelu

0.000 kg
paahdettuja kurpitsansiemeniä

Ohje

  1. Valmistus

  2. Kuullota sipulit Valio Oivariini® juoksevan, curryn ja inkiväärin kanssa pehmeäksi. Lisää porkkanat, vesi ja kasvisliemijauhe.
  3. Hauduta porkkanat pehmeiksi. Soseuta ja lisää Valio Viola® valkosipuli tuorejuusto. Mausta keitto mustpippurirouheella ja yrteillä. Koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.
kpl
g
2.5 kg
52 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
52 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.