Porkkana-inkiväärikeitto

Valio Food Solutions

Porkkana-inkiväärikeitto

Ainekset20 annosta

1.000 kg
0.010 kg
0.002 kg
currya
0.200 kg
0.006 kg
tuoretta inkivääriä
0.020 kg
kasvisliemijauhetta
1.000 kg
vettä
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
timjamia
0.002 kg
oreganoa
0.300 kg

Koristelu

0.000 kg
paahdettuja kurpitsansiemeniä

Ohje

  1. Valmistus

  2. Kuullota sipulit oivariinin, curryn ja inkiväärin kanssa pehmeäksi. Lisää porkkanat, vesi ja kasvisliemijauhe.
  3. Hauduta porkkanat pehmeiksi. Soseuta ja lisää Viola valkosipuli tuorejuusto. Mausta keitto mustpippurirouheella ja yrteillä. Koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.
kpl
g
2.5 kg
52 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
52 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.