Porkkanakakku

Porkkanakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Porkkanakakku

Porkkanakakku

Ainekset40 annosta

0.940 kg
vehnäjauhoja
0.510 kg
sokeria
0.024 kg
vaniljasokeria
0.036 kg
leivinjauhetta
0.004 kg
jauhettua anista tai 0,005 kg (1 tl) karvasmanteliaromia
0.450 kg
0.300 kg
0.420 kg
pakastettua porkkanasosetta

Vuokaan

0.000 kg
0.000 kg
korppujauhoja

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Lisää voisulaan kermaviili ja sulatettu porkkanasose. Mikäli maustat kakun karvasmanteliaromilla, lisää se porkkanaseokseen. Yhdistä porkkanaseos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita hyvin.
  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun GN 1/3-65 -astiaan. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 1 h 10 min. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä ja viipaloi tarjolle.
kpl
g
2.5 kg
352 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
352 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
352 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.