Porkkanakakku

Valio Food Solutions

Porkkanakakku

Ainekset40 annosta

0.940 kg
vehnäjauhoja
0.510 kg
sokeria
0.024 kg
vaniljasokeria
0.036 kg
leivinjauhetta
0.004 kg
jauhettua anista tai 0,005 kg (1 tl) karvasmanteliaromia
0.450 kg
0.300 kg
0.420 kg

Vuokaan

0.000 kg
0.000 kg
korppujauhoja

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Lisää voisulaan kermaviili ja sulatettu porkkanasose. Mikäli maustat kakun karvasmanteliaromilla, lisää se porkkanaseokseen. Yhdistä porkkanaseos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita hyvin.
  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun GN 1/3-65 -astiaan. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 1 h 10 min. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä ja viipaloi tarjolle.
kpl
g
2.5 kg
349 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
349 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
171 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
349 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
171 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.