Porkkanakakkuruudut

Valio Food Solutions

Porkkanakakkuruudut

Ainekset24 annosta

0.350 kg
Valio porkkanaraastetta
0.260 kg
vehnäjauhoja
0.010 kg
leivinjauhetta
0.000 kg
jauhettua kanelia
0.200 kg
0.267 kg
kananmunaa
0.250 kg
sokeria
0.010 kg
vaniljasokeria

Pinnalle: kaneli-kookoshiutaleet

0.032 kg
kookoshiutaleita
0.008 kg
sokeria
0.000 kg
kanelia

Kuorrutus

0.200 kg
0.200 kg
tomusokeria
0.500 kg
0.150 kg

Ohje

  1. Sulata ja valuta porkkanaraaste.
  2. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja kaneli.
  3. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.
  4. Sekoita porkkanaraasteeseen (n. 5 dl) sulatettu voi. Lisää se sekä jauhoseos vaahtoon kevyesti sekoittaen.
  5. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 175 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsä.
  6. Kaneli-kookoshiutaleet

  7. Paahda kookos-sokeri-kaneliseosta kuivalla, pinnoitetulla pannulla keskilämmöllä. Kun kookoshiutaleet ovat saaneet hieman väriä, nosta pannu liedeltä.
  8. Kuorrutus

  9. Vatkaa pehmennyt voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatejuustovalmiste ja vaniljakastike varovasti sekoittaen.
  10. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle. Koristele kaneli-kookoshiutaleilla.
  11. Leikkaa kakku ruuduiksi. Tarjoa kahvipöydässä.
kpl
g
2.2 kg
368 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
368 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
157 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
368 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
157 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.