Porkkanaleivos

Valio Food Solutions

Porkkanaleivos

Vanha kunnon porkkanaleivos on saanut päivityksen uudella kuorrutteella. Myös koristelu tuo uuden ulottuvuuden klassikkoon.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset56 kpl

0.800 kg
kananmunia
1.360 kg
sokeria
0.900 kg
1.040 kg
vehnäjauhoja
0.024 kg
leivinjauhetta
0.016 kg
ruokasoodaa
0.020 kg
kanelia
1.200 kg
Valio porkkanaraastetta
5.360 kg (56 kpl à 0.096 kg)

Kuorrutus

1.750 kg
0.250 kg
0.220 kg
tomusokeria
0.083 kg
sitruunamehua
2.303 kg (56 kpl à 0.041 kg)

Pinnalle

0.100 kg
hasselpähkinärouhetta
0.100 kg
suklaahelmiä
0.200 kg (56 kpl à 0.004 kg)
7.863 kg (56 kpl à 0.140 kg)

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe, sooda ja kaneli.
  3. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu porkkanaraaste.
  4. Levitä massa pannupellille, leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi.
  5. Paista pohja 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kumoa pohja pois pannusta ja poista leivinpaperi.
  6. Vaahdota tuorejuusto, kerma, tomusokeri ja sitruunamehu ilmavaksi kuorrutteeksi.
  7. Leikkaa pohja 13 x 3 cm:n leivoksiksi.
  8. Pursota tähtityllalla kuorrute leivoksien päälle.
  9. Koristele suklaahelmillä ja hasselpähkinärouheella.
kpl
g
6.8 kg
373 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
373 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
373 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›