Porkkanaleivos original

Valio Food Solutions

Porkkanaleivos original

Ainekset56 kpl

0.800 kg
kananmunia
1.360 kg
sokeria
0.900 kg
1.040 kg
vehnäjauhoja
0.024 kg
leivinjauhetta
0.016 kg
ruokasoodaa
0.020 kg
kanelia
1.200 kg
5.360 kg (56 kpl à 0.096 kg)

Kuorrutus

0.400 kg
0.200 kg
0.600 kg
tomusokeria
0.020 kg
vanilliinisokeria
1.220 kg (56 kpl à 0.022 kg)

Pinnalle

0.150 kg
mantelirouhetta
0.150 kg (56 kpl à 0.003 kg)
6.730 kg (56 kpl à 0.120 kg)

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe, sooda ja kaneli.
  3. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu porkkanasose.
  4. Levitä massa pannupellille, leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi.
  5. Paista pohja 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kumoa pohja pois pannusta ja poista leivinpaperi.
  6. Vaahdota sulatejuusto, voi, tomusokeri ja vanilliinisokeri ilmavaksi kuorrutteeksi.
  7. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja ripottele pinnalle mantelirouhetta.
  8. Leikkaa pohja 5 x 7 cm:n leivoksiksi.
kpl
g
6.8 kg
346 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
346 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.