Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Porkkanapaistos
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Porkkanapaistos
Porkkanapaistos
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
18 annosta
2.500 kg
FS porkkanasosetta
0.003 kg
muskottipähkinää
0.012 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.267 kg
kananmunia
0.200 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.140 kg
vaaleaa siirappia
Ohje
Sulata porkkanasose. Sekoita joukkoon muut ainekset.
Kaada seos voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kiertoilmakypsennä noin 175 asteessa noin 30 minuuttia
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.7 kg
Gluteeniton
Laktoositon
69
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS porkkanasose 2,5 kg x 2 / 5 kg (á 15 g)
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
69 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
69 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›