Porkkanavoileipäkakku

Valio Food Solutions

Porkkanavoileipäkakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Leipä

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.040 kg
suolaa
0.200 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.200 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
Valio porkkanaraastetta
5.195 kg (6 kpl à 0.866 kg)

Kostutus

1.000 kg
kasvislientä
1.000 kg (6 kpl à 0.167 kg)

Täyte

1.000 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.700 kg
1.000 kg
0.000 kg
jauhettua mustapippuria
0.000 kg
suolaa
2.700 kg (6 kpl à 0.450 kg)

Koristeeksi

0.300 kg
jääsalaattia
0.240 kg
porkkanaa
1.000 kg
0.000 kg
tuoreita kukkia
1.540 kg (6 kpl à 0.257 kg)
10.435 kg (6 kpl à 1.739 kg)

Ohje

  1. Leipä

  2. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  3. Leivo taikinasta 600 g leipiä ja aseta voideltuihin ø 20 cm :n kakkurenkaisiin.
  4. Nostata leivät.
  5. Paista leivät 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  6. Täyte

  7. Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Lisää sulatetut ja valutetut vihannes kuutiot. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  8. Täyttäminen

  9. Leikkaa pohjat kolmeen osaan. Leikkaa kansi ja paistopinta pohjasta pois.
  10. Kostuta pohjat. Täytä täytteellä, juusto viipaleilla ja salaatilla. Jätä reunat koristelematta.
  11. Koristele pinta porkkanoilla, kukkasilla ja salaatilla.
kpl
g
7.2 kg
213 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
213 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›