Pormestari

Valio Food Solutions

Pormestari

Ainekset22 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.530 kg (22 kpl à 0.251 kg)

Täyte

1.090 kg
3.310 kg
vettä
4.400 kg (22 kpl à 0.200 kg)

Pinnalle

1.540 kg
1.540 kg (22 kpl à 0.070 kg)

Koristeluun

0.880 kg
pomadaa
0.880 kg (22 kpl à 0.040 kg)
12.350 kg (22 kpl à 0.561 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
  2. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 15 x 25 cm:n paloiksi.
  4. Pursota vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä palojen ylä ja alareunaan. Taita palat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle.
  5. Aseta pormestarit kaarevaan muotoon pelleille ja nostata max. 33 asteessa. Voitele nousseet pormestarit kananmunalla ja pursota pinnalle raidat vaniljakreemiä ja vadelmamarmeladia.
  6. Paista pormestarit 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Koristele pormestarit pomadalla.
kpl
g
11.0 kg
257 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
257 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›