Porobebe

Porobebe
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Porobebe

Ainekset80 kpl

Pohja

0.400 kg
0.400 kg
0.400 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg (80 kpl à 0.015 kg)

Täyte

0.300 kg
0.300 kg
0.200 kg
kylmäsavuporoa hienonnettuna
0.003 kg
katajanmarjaa rouhittuna
0.004 kg
suolaa
0.001 kg
valkopippuria
0.808 kg (80 kpl à 0.010 kg)

Koristeluun

0.100 kg
tuoreita puolukoita
0.240 kg
0.340 kg (80 kpl à 0.004 kg)
2.348 kg (80 kpl à 0.029 kg)

Ohje

  1. Valmista pohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa taikinalla Ø 6 cm:n bebevuoat
  2. Paista pohjat kypsiksi 200 asteisessa uunissa. Irroita pohjat vuoista ja jäähdytä
  3. Valmista täyte: Vaahdota voi ja sulatejuusto ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon hienonnettu poronliha. Mausta seos katajanmarjalla, suolalla ja pippurilla.
  4. Täytä juustobebepohjat täytteellä. Koristele puolukoilla ja kasta bebet kuumahyytelöön.
kpl
g
2.3 kg
408 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
408 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
408 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.