Poron paahtopaistit

Valio Food Solutions

Poron paahtopaistit

Ainekset8 annosta

1.500 kg
poron paahtopaistia
0.000 kg
mustapippurirouhetta
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
0.000 kg
rypsiöljyä

Ohje

  1. Mausta paahtopaistit.
  2. Paista voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Nosta lihat vuokaan 150 asteiseen uuniin n.45 minuutiksi kypsymään tai kunnes sisälämpötila on saavuttanut 60 astetta.
kpl
g
1.2 kg
127 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
127 kcal
Proteiini
22 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
22 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›