Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Poron paahtopaistit
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Poron paahtopaistit
Poron paahtopaistit
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
8 annosta
1.500 kg
poron paahtopaistia
0.000 kg
mustapippurirouhetta
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
Valio voita
0.000 kg
rypsiöljyä
Ohje
Mausta paahtopaistit.
Paista voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Nosta lihat vuokaan 150 asteiseen uuniin n.45 minuutiksi kypsymään tai kunnes sisälämpötila on saavuttanut 60 astetta.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
Gluteeniton
Laktoositon
127
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Ravintosisältö annoksessa
Energia
127 kcal
Proteiini
22 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
127 kcal
Proteiini
22 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›