Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Poronlihatäyte
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Poronlihatäyte
Poronlihatäyte
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
0.300 kg
kylmäsavuporoa hienonnettuna
0.250 kg
Valio voita
0.250 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.005 kg
rouhittua katajanmarjaa
0.805 kg (1 kpl à 0.805 kg)
0.805 kg (1 kpl à 0.805 kg)
Ohje
Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja Viola tuorejuusto. Sekoita joukkoon jauhettu kylmäsavuporo ja rouhitut katajanmarjat
Täyte soveltuu voileipäkakkujen, coctailpalojen ja tuulihattujen täytteeksi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.8 kg
357
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 4x5 kg HYLA®
Valio Viola® 3,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
357 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
357 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›