Poronlihatäyte

Valio Food Solutions

Poronlihatäyte

Poronlihatäyte

Ainekset1 annos

0.300 kg
kylmäsavuporoa hienonnettuna
0.250 kg
0.250 kg
0.005 kg
rouhittua katajanmarjaa
0.805 kg (1 kpl à 0.805 kg)
0.805 kg (1 kpl à 0.805 kg)

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja Viola tuorejuusto. Sekoita joukkoon jauhettu kylmäsavuporo ja rouhitut katajanmarjat
  2. Täyte soveltuu voileipäkakkujen, coctailpalojen ja tuulihattujen täytteeksi.
kpl
g
0.8 kg
394 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
394 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
39 g
Tyydyttynyt rasva
23 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
394 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
39 g
Tyydyttynyt rasva
23 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›