Poronlihatäyte

Valio Food Solutions

Poronlihatäyte

Ainekset1 annos

0.300 kg
kylmäsavuporoa hienonnettuna
0.250 kg
0.250 kg
0.005 kg
rouhittua katajanmarjaa
0.805 kg (1 kpl á 0.805 kg)
0.805 kg (1 kpl á 0.805 kg)

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset voi ja Viola tuorejuusto. Sekoita joukkoon jauhettu kylmäsavuporo ja rouhitut katajanmarjat
  2. Täyte soveltuu voileipäkakkujen, coctailpalojen ja tuulihattujen täytteeksi.
kpl
g
0.8 kg
357 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
357 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
357 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.